Sobre mi

aquest usuari encara no ha introduït més informació

biografia

Neix a Barcelona on cursa els seus estudis musicals al Conservatori Superior Municipal de Música.

Ha estat fundador de l’Orquestra de Cambra Teatre Lliure (1985), dels grups de jazz Catalònia (1977), Onix (1983), Ictus (1987) i del seu propi trio, així com del grup de tangos Araca (1995).

Ha enregistrat nombrosos programes per a ràdio i televisió i ha actuat en els festivals més importants d'Espanya, Portugal, França, Anglaterra, Dinamarca, Suècia, Holanda, Alemanya, Bèlgica, Austria, Itàlia, Bulgària, Israel, E.E.U.U., Xina i Argentina.

Ha col.laborat amb músics de jazz com Dave Douglas, Winton Marsalis, John Abercrombie, Dave Liebman i Kenny Wheeler entre d’altres, amb músics clàssics com Josep Pons, Walter Boykens, i H.K. Gruber i amb els músics de tango Rodolfo Mederos, Horacio Ferrer i Pablo Mainetti.

Ha actuat amb la Lincoln Center Jazz Orchestra amb la Big Band de la RTV belga amb l’Orquesta Ciudad de Granada amb l’Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra amb la Beethoven Academie de Bélgica amb l’Orquesta de Cámara Andrés Segovia amb l’Orquesta Nacional de España amb la Real Filharmonía de Galicia i amb l’Orquesta de Valencia.

Durant divuit anys ha format part de l’Orquestra de Cambra Teatre Lliure, duent a terme una intensa activitat com a pianista, arranjador, compositor i director artístic i musical.

Com a compositor ha rebut nombrosos encàrrecs entre els que destaquen: Concierto para Quinteto de Metales y Orquesta (2010) encàrrec del grup Spanish Brass Luur Metalls, La llegenda de Sant Jordi (2009) encàrrec de la Cobla Sant Jordi, Iberia (2004) encàrrec de l’Orquesta Nacional de España, Vermeer (2001) encàrrec del festival Plaza i Nueva York en un poeta, encàrrec de la Orquesta Ciudad de Granada (1997)
Ha escrit música per al cinema, per al teatre, i nombroses obres per a big band, orquestra, solistes i formacions diverses, a més del material que interpreta amb el seu trio o a piano sol.

Ha estat professor de l’AMMJ , del Taller de Músics, (del qual fou director musical durant tres anys), i actualment és professor de composició, combo i piano dins el departament de jazz i música moderna de l’ESMUC.

Ha enregistrat més de vint discs com a líder i molts altres com a col.laborador.

Ha obtingut diversos premis de composició entre els que cal destacar el primer premi en el concurs de composició de temes de jazz de Mónaco i el primer premi en el concurs de composició de jazz llatí organitzat per l’SGAE.
Ha rebut el Premi Nacional de Música de la Generalitat de Catalunya i el de l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya al millor pianista i compositor en diverses edicions.

56,96 ms