Alan Prieto Nicolau

@Heilan Pitt | Barcelona | 42 Seguidors

Sobre mi

aquest usuari encara no ha introduït més informació

biografia

Alan Prieto Nicolau (Heilan Pitt) és un músic de 26 anys nascut a la ciutat de Barcelona. Toca el clarinet, el saxòfon i el piano. Va començar a estudiar música des de ben petit al centre artístic Oriol Martorell.

És graduat en Interpretació de Jazz i Música Moderna pel Conservatori Superior de Música del Liceu, i recentment, ha acabat els estudis de Màster en Management i Producció Musical a l’ESMUC.

Ha rebut classes de músics de la talla de Gabriel Amargant, Gorka Benítez, Victor De Diego, Jon Robles, Marcel·lí Bayer, Horacio Fumero, Ramon Prats, Dee Jay Foster, David Mengual, Ricardo Rios, Larry Passin, Francesc Navarro, Uffe Eskild Markussen, etc.

Actualment participa en diversos projectes musicals com “Damas & Traumas” d’Otto Wolfski, l’Orquestra Simfònica Eduard Toldrà de Barcelona, i el seu propi projecte personal, “Heilan & The Fluorescent Band”.

Té experiència tocant amb orquestra, música de cambra, combos de jazz i big bands. Ha actuat com a solista amb l’Orquestra Montsalvatge a l’Auditori de Barcelona.

Repertori

"Thinking About Essence" Album

57,36 ms